85% av alla dödsfall genom Covid-19 skulle ha hindrats om inte medierna blockerade information om behandling!

… Läkaren Peter McCullough är extremt kritisk till hur medier och framförallt sociala medier har behandlat information om behandling av Covid-19. Det finns faktiskt sätt att behandla Covid-19 med olika metoder och läkemedel.

McCullough berättar i ett vittnesmål hur han själv forskade och tog fram metoder och hänvisade till vetenskapliga studier i ett YouTube-klipp som först fick stor spridning, men togs snabbt ned av YouTube. Videoplattformen påstod att klippet bröt mot reglerna.

Medan läkare i exempelvis Kina tog in patienter så snart de blev sjuka och gav dom behandling direkt, så framstod det som så här i väst, i länder som USA och Sverige, att det inte fanns behandling i tidigare stadier. Detta resulterade i att människor väntade tills de blev svår sjuka, samt gick inte information fram eller samordnades bland läkare.

McCullough menar att uppåt 85% av alla som har dött i Covid-19 skulle kunna ha räddats om mediciner och behandling satts in i tid. Istället har myndigheter helt och hållit satt sin tillit på vacciner. Läkaren menar att vården och myndigheter måste rannsaka sig själva, erkänna att man har gjort fel och se till att detta inte händer igen.

Sverige och USA har agerat ungefär lika passivt och långsamt jämfört med många andra länder, och har haft ungefär lika många dödsfall på antal smittade. Sverige, vår passiva FHM och Tegnell som i början till och med inte ens ville ha munskydd i vården, borde skämmas och rannsaka sig själva. Men jag förstår att det är alldeles för mycket begärt då den svenska självgoda arrogansen bevisligen är betydligt större och starkare än förnuftet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s